(aankomend) Voorman vrijstaande woningbouw

  • SelektHuis
  • Hedel, Nederland

(aankomend) Voorman vrijstaande woningbouw

Omschrijving

Ons topteam in Hedel groeit en wil graag samen met jou verder bouwen aan vrijstaande woningen op de mooiste plekjes in het land.  Wil jij meebouwen aan levensgeluk? Sla jij altijd de spijker op zijn kop en wil jij aan jouw weg blijven timmeren? Dan zoeken wij jou! 


Je krijgt je eigen ploeg, je eigen bus met gereedschap en je eigen projecten en werkt zelf mee. Veel afwisseling en vrijheid in je werk en de mogelijkheid om parttime te werken indien je dat wenst. Ben jij op dit moment timmerman en wil je graag promotie maken? Doorgroeien naar een aansturende/ leidinggevende functie?  Ook dan zijn we op zoek naar jou!  Wij geloven er in dat ambitie en drive voor op staan, de werkervaring volgt vanzelf. Bij ons zijn geen lange brieven of CV's nodig, we nodigen je graag uit voor een kop koffie en een goed gesprek als je je contactgegevens bij ons achterlaat.
Vereisten

Je kunt zelfstandig werken maar bent tevens een teamplayer. Je hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding Timmerkracht, bent vakbekwaam en woonachtig in de directe omgeving van Hedel, waardoor jij de taal van de regio en van de klant spreekt. Daarnaast beschik je over een goede dosis humor! 
Wil je als koppel overkomen? Never change a winning team, we gaan graag met jullie in gesprek!

Voor meer informatie over de functie kun je ook eerst contact opnemen met Philip den Hollander (vestigingsleider Hedel) op telefoonnummer 06-22915716.