Binnendienstmedewerker Service - Frontoffice

  • SelektHuis
  • Rijssen, Nederland

Binnendienstmedewerker Service - Frontoffice

Omschrijving

Op ons hoofdkantoor in Rijssen is de centrale serviceafdeling gevestigd. Wij zijn hiervoor op zoek naar versterking op onze frontoffice!
Met 4 collega’s werk je in een jong team om de afhandeling van de serviceverzoeken voor onze klanten te verzorgen.

Na oplevering van de woning komt de gestelde vraag bij ons binnen. Jij zorgt als frontoffice medewerker voor het eerste lijn klant contact, voor een adequate vastlegging en opvolging van deze geregistreerde call. Vervolgens houd je contact met de buitendienst servicemedewerkers op de vestigingen, diverse onderaannemers en andere afdelingen binnen ons bedrijf en natuurlijk informeer jij onze klant!

Werken op onze serviceafdeling betekent werken in een dynamische en klantgerichte omgeving, waarbij je te maken hebt met veel verschillende facetten binnen ons bedrijf. Hierdoor draag je mede bij aan het optimaliseren en verbeteren van onze interne processen. Jij weet als geen ander onze klanten tot ambassadeurs te maken, zonder hierbij het bedrijfsbelang uit het oog te verliezen.


Vereisten

Jij hebt:

- minimaal MBO 4 werk- en denkniveau, in bouwkundige, technische of facilitaire richting

- sterke communicatieve vaardigheden en je kunt positief en duidelijk communiceren

- vaardigheid met MS-office, het kunnen werken met ERP systemen en servicepakketten is een pre

- een groot pluspunt als je aantoonbare bouwkundige kennis op (woning) bouwgebied hebt en als je beschikt over een groot probleemoplossend vermogen!


Jij bent:

-klantgericht, proactief en een goede organisator

-in staat tot snelle oordeelsvorming, hebt oog voor detail en kunt snel schakelen

-in staat om zaken correct schriftelijk vast te leggen

-creatief, denkt oplossingsgericht en wilt continu verbeteren

-oprecht, collegiaal, hebt een no-nonsense mentaliteit


Of het nu gaat om huizen of om banen, bij SelektHuis is iedereen uniek. Wij realiseren een droom. Namelijk het droomhuis van onze klant. En daar hebben wij jou bij nodig! Elk jaar bouwen wij zo’n 270 luxe vrijstaande woningen. Dit doen wij met een enthousiast team van 250 medewerkers vanuit 6 vestigingen in Nederland. Wil jij bij een marktleidende organisatie aan de slag die nog steeds de charme heeft van een kleine bouwer? Kijk jij verder dan je eigen bureau, zie jij kansen als uitdagingen en laat je deze niet aan je voorbij gaan? Dan zijn jij en deze vacature voor elkaar gemaakt! Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan in een gezond en groeiend bedrijf. Je mag een salariëring verwachten die goed aansluit bij de gestelde eisen. Daarnaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Voor nadere inhoudelijke informatie over de functie kun je ook eerst contact opnemen met Ronald van Leeuwaarde (Service Coördinator) op telefoonnummer 0548-537684. Ben jij een dynamische, stressbestendige, bouwkundige spin in het web? Dan zoeken wij jou!