Bouwkundig servicemedewerker binnendienst

  • SelektHuis
  • Rijssen, Nederland

Bouwkundig servicemedewerker binnendienst

Omschrijving

Op ons hoofdkantoor in Rijssen is de centrale service-afdeling gevestigd. Met 4 collega’s werk je in een jong team om de afhandeling van serviceverzoeken voor onze klanten te verzorgen. Na oplevering van de woning komt de gestelde vraag bij ons binnen, jij zorgt voor adequate vastlegging en opvolging. Daarnaast houd je contact met buitendienst-servicemedewerkers op de vestigingen, onderaannemers, andere afdelingen binnen ons bedrijf en natuurlijk onze klant!


Werken op onze service-afdeling betekent werken in een dynamische en klantgerichte omgeving, waarbij je te maken hebt met veel verschillende facetten binnen ons bedrijf. Hierdoor draag je mede bij aan het optimaliseren en verbeteren van onze interne processen. Jij weet als geen ander onze klanten tot ambassadeurs te maken, zonder hierbij het bedrijfsbelang uit het oog te verliezen. 


Vereisten

Jij hebt:

-HBO werk- en denkniveau

-aantoonbare bouwkundige kennis op (woning)bouwgebied

-beschikking over een groot probleemoplossend vermogen

-sterke communicatieve vaardigheden en kunt positief en duidelijk communiceren

-vaardigheid met MS-office, het kunnen werken met ERP systemen en servicepakketten is een pré


Jij bent:

-klantgericht, proactief en een goede organisator

-in staat tot snelle oordeelsvorming, hebt oog voor detail en kunt snel schakelen

-in staat om zaken correct schriftelijk vast te leggen

-creatief, denkt oplossingsgericht en wilt continu verbeteren

-oprecht, collegiaal, hebt een no-nonsense mentaliteit


Of het nu gaat om huizen of om banen, bij SelektHuis is iedereen uniek. Wij realiseren een droom. Namelijk het droomhuis van onze klant. En daar hebben wij jou bij nodig! Elk jaar bouwen wij zo’n 270 luxe vrijstaande woningen. Dit doen wij met een enthousiast team van 250 medewerkers vanuit 6 vestigingen in Nederland. Wil jij bij een marktleidende organisatie aan de slag die nog steeds de charme heeft van een kleine bouwer? Kijk jij verder dan je eigen bureau, zie jij kansen als uitdagingen en laat je deze niet aan je voorbij gaan? Dan zijn jij en deze vacature voor elkaar gemaakt! Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan in een gezond en groeiend bedrijf. Je mag een salariëring verwachten die goed aansluit bij de gestelde eisen. Daarnaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Voor nadere inhoudelijke informatie over de functie kun je ook eerst contact opnemen met Ronald van Leeuwaarde (Service Coördinator) op telefoonnummer 06-21961159.


Ben jij een dynamische, stressbestendige, bouwkundige spin in het web? Dan zoeken wij jou!