Bouwkundig vestigingstekenaar (vrijstaande woningbouw)

 • SelektHuis
 • Hedel, Nederland

Bouwkundig vestigingstekenaar (vrijstaande woningbouw)

Omschrijving

Werken voor het leven

Word vestigingstekenaar (bouwkundig) bij SelektHuis

Elke woning is uniek. Jouw werk dus ook. SelektHuis maakt van een model een ideaal. We bouwen huizen voor het leven, voor families, gezinnen en stellen die op zoek zijn naar hun ideale thuis. Om dat te kunnen blijven doen, zijn we op zoek naar een vestigingstekenaar.

In het kort:
Als vestigingstekenaar ben je verantwoordelijk voor het verwerken van de wensen en idealen op de bouwtekening, die de verkoopadviseur/kopersbegeleider met kopers heeft afgestemd. Na jouw laatste check start de praktische voorbereiding van de bouw.

 • Je bent iedere dag bezig met het definitief maken van bouwtekeningen;
 • Je houdt van werken met slimme engineeringstools;
 • Je werkt intensief samen met de kopersbegeleider en werkvoorbereider/uitvoerder.

Wat je bij ons gaat doen
Je bent op de vestiging de verbinding tussen de verkoper en kopersbegeleider en de werkvoorbereiding en uitvoering ten behoeve van het tijdig uitwerken/ afronden/ voorbereiden/ controleren van onze projecten.
SelektHuis heeft het gehele proces in eigen huis: vanaf het eerste ontwerp tot aan de oplevering van onze projecten. Je bent voornamelijk betrokken bij het tekenwerk en alle aanverwante zaken. Hierbij kun je denken aan de eerste schetsen tot aan de definitieve bouwtekeningen voor onze bouwploegen. Tot je taken behoren o.a.

 • het uitwerken van werk- en detailtekeningen, waaronder installatiewerk en de punten voor de maatvoerder
 • het controleren/maken van bouwfysische berekeningen en volledig 3D modellering, inclusief materialen, componenten en hoeveelheden.
  Praktisch gezegd, een laatste check op de kalkzandsteen uitslag en bouwkundige elementen (o.a. ramen, deuren, kozijnen, lateien, vloerdiktes, sparingen)

Verder heb je afstemming met de tekenkamer in Rijssen en incidenteel en in overleg met het hoofd van de tekenkamer pak je ook bouwkundig tekenwerk op, je hebt dan contact met opdrachtgevers, gemeentes, collega tekenaars en constructeurs. Ook aspecten als GPR gebouw, BENG en WKB komen dan voorbij.

SelektHuis. Werk(t) voor het leven.
We zijn een organisatie waarin we altijd blijven leren. We houden van ontwikkeling, van elkaar helpen en van samen verder groeien. Samen met 300 collega's bouwen we 300 unieke woningen per jaar en zijn we al veertig jaar lang de marktleider in de vrijstaande woningbouw. Om dat zo te houden zijn we op zoek naar nog meer betrokken, duidelijke en daadkrachtige medewerkers.

Thuis bij SelektHuis
Voor je ervoor kunt zorgen dat onze klanten zich thuis gaan voelen in hun nieuwe huis, moet je eerst zorgen dat je je thuisvoelt op je werk. We doen er alles aan om daarvoor te zorgen. Als nieuwe collega krijg je een inwerktraject om je zo snel mogelijk thuis te laten voelen bij SelektHuis. Dit traject gaat niet alleen over onze werkmethodieken maar ook specifieke dingen van de vestiging, denk aan de wekelijkse borrel en onze personeelsvereniging. Bij ons heerst een gezellige sfeer en we hebben een open deuren cultuur.

Als vestigingstekenaar krijg je dus ook veel ruimte om eigen ideeën uit te werken en jezelf verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld met trainingen en cursussen. Daarnaast bieden we je natuurlijk een mooi marktconform salaris met bijbehorende nette secundaire arbeidsvoorwaarden (pensioenregeling, duurzame inzetbaarheid/vitaliteit en reiskostenvergoeding)

Je komt te werken op de vestiging Hedel en je hebt een functioneel lijntje met de afdeling Tekenkamer in Rijssen. Onze Brabantse collega’s zullen er alles aan doet om je zo snel mogelijk thuis te laten voelen. En dit doe je allemaal vanuit de vestiging voor projecten in de regio Brabant, Gelderland en Noord Limburg. Dat is het (t)huisgevoel van SelektHuis.

Vereisten

Wat neem je mee?

 • een gezonde dosis humor, teamspirit en winnersmentaliteit
 • een afgeronde MBO 4-opleiding in de richting van bouwkunde
 • een jaar of twee werkervaring in soortgelijke functie
 • 3D CAD-programma’s kennen geen geheimen voor jou, evenals MS Office
 • Je communiceert soepel, zowel één-op-één met collega’s als per e-mail met externen.

Heb je nog vragen?

We kunnen ons goed voorstellen dat je nog vragen hebt, voordat je solliciteert. Bel of app gerust met Philip den Hollander (vestigingsleider Hedel) op telefoonnummer 06-22915716 of met Gerben Pieffers (hoofd tekenkamer) op telefoonnummer 06-11196899. Je mag ook mailen naar HR.

Solliciteer direct

Zie jij jezelf al bij SelektHuis werken? Stuur ons dan direct je motivatie en liefst met cv, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. Als het werkt, dan is de koffie zo gepland!