Coördinator - afdeling Service & Nazorg

 • SelektHuis
 • Rijssen, Nederland

Coördinator - afdeling Service & Nazorg

Omschrijving

Werken voor het leven
Word Coördinator Service bij SelektHuis


Elke woning is uniek. Jouw werk dus ook. SelektHuis maakt van een model een ideaal. We bouwen huizen voor het leven, voor families, gezinnen en stellen die op zoek zijn naar hun ideale thuis. We zijn op zoek naar een Coördinator Service.

In het kort:
Als Coördinator Service ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van alle servicemeldingen, samen met jouw team zorg je ervoor dat de glimlach terugkeert bij onze klanten.

 • Je coördineert de werkzaamheden van de afdeling Service
 • Je werkt zelf operationeel mee, jij pakt o.a. de complexe servicemeldingen zelf op
 • Je schakelt veel met collega’s, klanten, onderaannemers en leveranciers

Wat je bij ons gaat doen:
Je coördineert de werkzaamheden van het serviceteam, dat bestaat uit 4 collega’s op de binnendienst en 6 collega’s in de buitendienst welke dagelijks onderweg zijn naar onze klant. Je stelt de planning voor de buitendienst op, monitort deze qua uitvoering en stelt deze eventueel bij. Je onderhoudt contacten met onderaannemers en leveranciers ten aanzien van werkzaamheden en afspraken. Als team ben je verantwoordelijk voor het oplossen van servicemeldingen binnen de garantietermijnen en (contract)voorwaarden. Je beschikt over servicedashboard (in power BI), dit is jouw basis voor rapportages ten aanzien van voortgang, acties en de SelektHuis jaarplannen. Herken je een patroon in servicemeldingen, dan meldt je dit bij onze coördinator continue verbeteren, zo draag je mede bij aan het optimaliseren en verbeteren van onze interne processen. Kortom, jij weet met jouw team als geen ander onze klanten tot ambassadeurs te maken, zonder hierbij het bedrijfsbelang uit het oog te verliezen.

SelektHuis. Werk(t) voor het leven.
We zijn een organisatie waarin we altijd blijven leren. We houden van ontwikkeling, van elkaar helpen en van samen verder groeien. Samen met 300 collega's bouwen we 300 unieke woningen per jaar en zijn we al veertig jaar lang de marktleider in de vrijstaande woningbouw. Om dat zo te houden zijn we op zoek naar nog meer betrokken, duidelijke en daadkrachtige medewerkers.


Thuis bij SelektHuis

Voor je ervoor kunt zorgen dat onze klanten zich thuis gaan voelen in hun nieuwe huis, moet je eerst zorgen dat je je thuisvoelt op je werk. We doen er alles aan om daarvoor te zorgen. Als nieuwe collega krijg je een inwerktraject om je zo snel mogelijk thuis te laten voelen bij SelektHuis. Dit traject gaat niet alleen over onze werkmethodieken maar ook specifieke dingen van de vestiging, denk aan de wekelijkse borrel, bedrijfsfitness en onze personeelsvereniging. Bij ons heerst een gezellige sfeer en we hebben een open deuren cultuur.

Als Coördinator Service krijg je dus ook veel ruimte om eigen ideeën uit te werken, werkmethodieken te optimaliseren en jezelf verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld met trainingen en cursussen.
Daarnaast bieden we je natuurlijk een mooi marktconform salaris met bijbehorende nette secundaire arbeidsvoorwaarden (pensioenregeling, duurzame inzetbaarheid/vitaliteit en bedrijfsauto). Je werkt vanuit ons kantoor in Rijssen, daarnaast ben je periodiek aanwezig op een vestiging en bezoek je ook klanten die een complexe servicemelding bij ons hebben neergelegd.
Dat is het (t)huisgevoel van SelektHuis.

Vereisten

Wat neem je mee?

 • Je hebt ervaring met het integraal deel uitmaken van een organisatie die wil verbeteren;
 • Je vindt het leuk om klachten te reduceren en continu te verbeteren;
 • Je beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding richting bouwkunde of bouwtechnische bedrijfskunde of vergelijkbaar;
 • Je weet jouw team op kantoor en buiten bij klanten te enthousiasmeren en je hebt oprechte aandacht voor je team
 • Je hebt gevoel voor humor en weet als geen ander de angel uit een gesprek te halen;
 • Je beschikt over ervaring in een vergelijkbare functie met klantcontact/particulieren;
 • Ervaring de woningbouw is noodzakelijk, affiniteit met installatietechniek is een pre;
 • Kennis van garantiebepaling woningborg/bouwgarant en juridisch onderlegd;
 • Klantgericht, proactief en communicatief sterk;

Heb je nog vragen?

We kunnen ons goed voorstellen dat je nog vragen hebt, voordat je solliciteert. Bel of app gerust met Fred Mol (Technisch Directeur) op telefoonnummer 06-22915707 of met Jos van der Vegt (HR Manager) op telefoonnummer 06-31148897. Je mag ook mailen naar HR.

Solliciteer direct

Zie jij jezelf al bij SelektHuis werken? Stuur ons dan direct je motivatie en liefst met cv, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. Als het werkt, dan is de koffie zo gepland!