(Junior) Uitvoerder / Projectbegeleider - vrijstaande woningbouw

  • SelektHuis
  • Moordrecht, Nederland

(Junior) Uitvoerder / Projectbegeleider - vrijstaande woningbouw

Omschrijving

Vol passie bouwt SelektHuis de droomhuizen voor haar klanten. Met liefde voor het vak en aandacht voor elk detail.
Maak jij bij ons je volgende stap?
SelektHuis is een markt leidende organisatie maar heeft de charme van een klein bouwbedrijf. Vanuit 6 vestigingen door het land bouwen circa 300 medewerkers letterlijk en figuurlijk aan unieke, luxe vrijstaande woningen van hoogwaardige kwaliteit voor de particuliere markt. Dit alles binnen een doordacht en succesvol bouwsysteem. SelektHuis is onderdeel van de Nieuwenhuis Groep. De cultuur is no-nonsense zoals je dat mag verwachten van een familiebedrijf. De focus ligt op vooruitgang, duurzaamheid en innovatie. Je zult je al snel thuis voelen door de informele werksfeer waar ruimte is voor humor, gemoedelijkheid en gezelligheid. Respect, daadkracht, resultaatgerichtheid en je verantwoordelijkheid nemen, zijn de kernwaarden die de bedrijfsvisie bepalen en dat ga je merken in je dagelijkse werk.

Wil jij bij een markt leidende organisatie aan de slag die nog steeds de charme heeft van een kleine bouwer? Kijk jij verder dan je eigen bureau, zie jij kansen als uitdagingen en laat je deze niet aan je voorbij gaan? Dan zijn jij en de functie van uitvoerder in de vrijstaande woningbouw voor elkaar gemaakt!

Wat ga je doen?

Meedenken, professionaliseren en het realiseren van de droom van onze opdrachtgever. Als onze nieuwe uitvoerder help jij mee om die droom te verwezenlijken. Niet met de hamer en zaag, maar wél met de gereedschappen uit onze bouwkundige en administratieve gereedschapskist. Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de gehele uitvoering van bouwprojecten. Kerntaken zijn:

  • Het dagelijks leiding geven aan het bouwpersoneel
  • Toezicht houden op de kwaliteit en veiligheid op de bouw
  • Bijhouden urenverantwoording
  • Budgetbewaking
  • Het onderhouden van contacten met onderaannemers en leveranciers
  • Het begeleiden van opdrachtgevers van start tot en met oplevering
  • Het afroepen en bestellen van materialen en diensten

Je werkt vanuit de vestiging Moordrecht en daarnaast bezoek je jouw bouwplaatsen. Continu verbeteren is onderdeel van je functie, elke dag wil jij weer beter zijn dan de dag ervoor!


Vereisten

Wat breng je mee?

Je hebt een bouwkundige achtergrond en door opleiding en/of ervaring een werk- en denkproces op minimaal MBO-niveau. Ook beschik je over een groot bouwkundig inzicht en ben je in staat om ons bouwconcept snel eigen te maken. Je bent goed op de hoogte van de geldende bouw-, veiligheids- en milieuvoorschriften. Daarnaast heb je uitstekende communicatieve en leidinggevende capaciteiten, kennis van automatisering. Je bent in het bezit van rijbewijs B en E.
Voldoe je nog niet helemaal aan het gestelde profiel, maar heb je wel de ambitie om Uitvoerder te worden, reageer dan ook. Wie weet maak jij bij ons de volgende stap in jouw loopbaan.

Wat bieden wij jou?

Een leuke en afwisselende baan in een groeiend bedrijf. Naast een aantrekkelijk salaris mag je goede arbeidsvoorwaarden verwachten, zoals collectieve verzekeringen, een premievrije pensioenregeling en een auto van de zaak. Maar misschien wel het belangrijkste? Die droomwoning van de klant? Die realiseren we samen!

Is dit jouw ideale baan?

Solliciteer dan nu en vertel ons waarom jij de juiste kandidaat bent. Meer weten over SelektHuis als werkgever of deze functie? Uiteraard kun je bellen met Piet van Ardenne op 06-22915719 of Lesly van Zetten op 06-16465699 van de vestiging Moordrecht of Jos van der Vegt (HR Manager) 06-31148897 om meer informatie te verkrijgen.