Leerling timmerman

  • SelektHuis
  • Sneek, Nederland

Leerling timmerman

Omschrijving

Voor onze SelektHuis vestiging in Sneek zijn wij op zoek naar leerling timmermannen die bij ons de fijne kneepjes van het vak willen leren! Zie jij een carrière in de bouw helemaal zitten en wil je werken en leren graag combineren, dan zoeken wij jou! Dus…. Ben jij minimaal 16 jaar (in verband met werken op de bouwplaats) en bezig met een BBL opleiding niveau 2 of 3 of wil je hiermee starten? Wil je vrijstaande woningen bouwen en werkzaam zijn op de mooiste plekjes van Nederland? Neem dan nu contact met ons op! Tot snel!Vereisten

- Je hebt passie voor de bouw, bent leergierig en het belangrijkste, je wilt werken bij een groeiend bedrijf waarbij je volop de mogelijkheden krijgt om je te ontwikkelen! 

- Onze leerwerktrajecten geven we graag vorm in samenwerking met onze partner Bouwmensen (https://www.bouwmensen.nl/). Je komt dan in dienst van Bouwmensen en volgt bij ons je beroepspraktijkvorming.

Vragen:
Voor meer informatie over de functie kun je ook eerst contact opnemen met Heico Groen (Uitvoerder Sneek) op telefoonnummer 06-22915725.