Manager Prefab - HSB

 • SelektHuis
 • Rijssen, Nederland

Manager Prefab - HSB

Omschrijving

Werken voor het leven
Word Manager Prefab bij SelektHuis

Elke woning is uniek. Jouw werk dus ook. SelektHuis maakt van een model een ideaal. We bouwen huizen voor het leven, voor families, gezinnen en stellen die op zoek zijn naar hun ideale thuis. We zijn op zoek naar een manager prefab.

In het kort:
Als manager prefab ben je verantwoordelijk voor de prefab afdeling, waar houten gevel- en dakelementen, dakgoten en dakkapellen worden gemaakt. Jij gaat bijdragen aan de volgende fase van een ongekend SelektHuis, we willen onze prefab afdeling en logistieke processen verder optimaliseren, automatiseren en ook investeren in nieuwe machines/productielijnen.

 • Je draagt de eindverantwoordelijkheid van de afdeling prefab en logistiek bestaande uit ca. 30 collega’s
 • Je bent de drijvende kracht achter product en procesoptimalisaties op de prefab afdeling. Jouw dashboard in Power BI geeft straks een live inzicht op KPI’s zoals kwaliteit, tijd, budget en kwaliteit.
 • Je vertaalt de strategische doelen van SelektHuis naar operationele doelen voor de prefab afdeling.

Wat je bij ons gaat doen
Als manager prefab werk je nauw samen met de productieleider, jij bent eindverantwoordelijk en hebt de dagelijkse leiding over alle processen; je collega verzorgt de operationele aansturing. Samen geven jullie leiding aan een enthousiast en gedreven team van ca. 30 medewerkers (werkplaatstimmerlieden, HSB-tekenaars, werkvoorbereiding en logistiek). In onze prefab afdeling in Rijssen, worden alle prefab elementen gemaakt voor de SelektHuis woningen in Nederland. Dat zijn er nu circa 300 per jaar. Er is een gezonde ambitie en naar de toekomst toe wordt jij uitgedaagd om onze huidige timmerfabriek te optimaliseren/automatiseren en jouw verbeter- en investeringsvoorstellen te presenteren. Verder heb je oog voor logistieke processen, kwaliteitscontrole, voorraadbeheer en bewaak je budgetten en veiligheid. Je fungeert als aanspreekpunt voor alles rondom de prefab afdeling, de logistieke processen en legt verantwoording af aan de technisch directeur.

SelektHuis. Werk(t) voor het leven.
We zijn een organisatie waarin we altijd blijven leren. We houden van ontwikkeling, van elkaar helpen en van samen verder groeien. Samen met 300 collega's bouwen we 300 unieke woningen per jaar en zijn we al veertig jaar lang de marktleider in de vrijstaande woningbouw. Om dat zo te houden zijn we op zoek naar nog meer betrokken, duidelijke en daadkrachtige medewerkers.


Thuis bij SelektHuis

Voor je ervoor kunt zorgen dat onze klanten zich thuis gaan voelen in hun nieuwe huis, moet je eerst zorgen dat je je thuis voelt op je werk. We doen er alles aan om daarvoor te zorgen. Als nieuwe collega krijg je een inwerktraject om je zo snel mogelijk thuis te laten voelen bij SelektHuis. Dit traject gaat niet alleen over onze werkmethodieken maar ook specifieke kenmerken van ons bouwproces, de prefab afdeling in Rijssen en onze 6 vestigingen in Nederland. We denken ook aan de wekelijkse borrel, bedrijfsfitness en onze personeelsvereniging. Bij ons heerst een gezellige sfeer en we hebben een open deuren cultuur.

Als Manager Prefab krijg je dus ook veel ruimte om je eigen ideeën uit te werken, werkmethodieken te optimaliseren en jezelf verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld met trainingen en cursussen. Daarnaast bieden we je natuurlijk een mooi marktconform salaris met bijbehorende nette secundaire arbeidsvoorwaarden (pensioenregeling, duurzame inzetbaarheid/vitaliteit en reiskostenregeling). Jouw werkplek is op de Prefab afdeling in Rijssen en mogelijk ga je (op termijn) onderdeel uitmaken van het MT van SelektHuis. We gaan er samen aan werken dat jij hier het (t)huisgevoel van SelektHuis gaat ervaren.

Vereisten

Wat neem je mee?

 • Je beschikt over ervaring in een vergelijkbare functie met in de woningbouw met prefab elementen;
 • Door jouw ervaring als productieleider, projectleider of manager operations weet jij als geen ander om je aan te passen als gesprekspartner intern en extern.
 • Je beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding richting (werktuig)bouwkunde of bouwtechnische bedrijfskunde of vergelijkbaar;
 • Je hebt ervaring met Lean Six Sigma, jij staat voor een projectmatige en gestructureerde aanpak van verander- en verbetertrajecten;
 • Je bent goed in staat om hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden door het stellen van de juiste prioriteiten.
 • Je bent een echte teamplayer, weet jouw team te enthousiasmeren en je hebt oprechte aandacht voor jouw mensen
 • Je vindt het leuk om klachten over de geleverde prefab onderdelen te analyseren, te verbeteren en nieuwe bouwprocessen of productiemethoden te borgen;
 • Je bent een klantgerichte proactieve persoon en je bent communicatief sterk.

Heb je nog vragen?

We kunnen ons goed voorstellen dat je nog vragen hebt, voordat je solliciteert. Bel of app gerust met Fred Mol (Technisch Directeur) op telefoonnummer 06-22915707 of met Jos van der Vegt (HR Manager) op telefoonnummer 06-31148897. Je mag ook mailen naar HR.

Solliciteer direct

Zie jij jezelf al bij SelektHuis werken? Stuur ons dan direct je motivatie en liefst met cv, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. Als het werkt, dan is de koffie zo gepland!