Projectleider - vrijstaande woningbouw

  • SelektHuis
  • Amersfoort, Nederland

Projectleider - vrijstaande woningbouw

Omschrijving

Vanwege groei en ambitie zoeken wij voor ons nieuwe bedrijfsonderdeel SelektHuis Projecten een Projectleider.

Wat ga je doen?

Meedenken, professionaliseren en het realiseren van de droom van onze opdrachtgever. Als onze Projectleider van ons bedrijfsonderdeel SelektHuis Projecten (https://selekthuisprojecten.nl) help jij mee om die droom en onze volgende stap te verwezenlijken.

Tijdens de plan- en verkoopfase adviseer je het verkoopteam met jouw praktische proces en bouwkundige kennis. Bij opdracht volgt een projectoverdracht en draag jij met jouw team de verantwoordelijkheid voor de projectrealisatie. Jij stelt de projectplanning op en bewaakt de voortgang hiervan. Jij combineert kwaliteit en vakmanschap met een mooi projectresultaat en een tevreden opdrachtgever.

Je bent een gedreven coach voor jouw team en hebt je zaken voor elkaar. Waar nodig stuur je tijdig en efficiënt bij en meldt afwijkingen proactief.  Je draagt zorg voor kwantitatief en kwalitatief juiste bezetting op de bouwplaats. Intern stem je de prefab leveringen af en je coördineert en bewaakt de inzet van materieel. Samen met Inkoop selecteer je onderaannemers en leveranciers en verzorg je de projectmatige inkopen. Een correcte projectadministratie en urenbewaking is een vanzelfsprekendheid, evenals de naleving van kwaliteit en veiligheid. Continu verbeteren is onderdeel van je functie, elke dag wil jij weer beter zijn dan de dag ervoor!

Je rapporteert aan de Bedrijfsleider van SelektHuis Projecten. Je werkt fulltime vanuit de vestiging Amersfoort en daarnaast bezoek je jouw projectlocaties in Nederland.


SelektHuis Projecten ontwikkelt en realiseert projectmatige bouw in de vrijstaande sector.

SelektHuis Projecten biedt woonoplossingen voor projectontwikkelaars, grondeigenaren, de recreatiesector en architecten. Wij richten ons op vrijstaande nieuwbouwwoningen. We faciliteren het complete traject van ontwikkeling tot en met realisatie. Door ons slimme bouwsysteem kunnen wij snel bouwen tegen de juiste prijs. Alles op maat en naar wens van onze opdrachtgever. Als marktleider in de vrijstaande sector zijn wij, met ruim 40 jaar ervaring, een bewezen partij als het gaat om meedenken en uitvoeren bij de bouw van vrijstaande woningen. Daarnaast zijn we door gebruik van prefab elementen in staat om mee te gaan in de laatste bewezen ontwikkelingen.

Vereisten

Wat breng je mee?

Je hebt een bouwkundige achtergrond en door opleiding en/of ervaring een werk- en denkproces op HBO werk- en denkniveau. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als projectleider, senior werkvoorbereider of projectcoördinator van vrijstaande woningen, villa’s of luxe woningbouw. Je beschikt over een bepaalde gunfactor, je bent positief ingesteld en werkt graag samen in een team voor het beste resultaat. Je beschikt over een groot bouwkundig inzicht en bent in staat om ons bouwconcept snel eigen te maken. Je bent goed op de hoogte van de geldende bouw-, veiligheids- en milieuvoorschriften en hebt een uitgesproken mening over de WKB. Verder heb je uitstekende communicatieve en leidinggevende capaciteiten, kennis van 4PS en Asta Power Project is een pre.

Wat bieden wij jou?
Een leuke en afwisselende baan in een groeiend bedrijf. Naast een aantrekkelijk salaris mag je goede arbeidsvoorwaarden verwachten, zoals collectieve verzekeringen, een premievrije pensioenregeling en een auto van de zaak. Maar misschien wel het belangrijkste? Het droomproject met droomwoningen van onze opdrachtgever? Die realiseren we samen!

Is dit jouw ideale baan?
Solliciteer dan nu en vertel ons waarom jij de juiste kandidaat bent. Uiteraard kun je ook eerst bellen met Fred Mol (Technisch Directeur) 06-22915707 of Jos van der Vegt (HR Manager) 06-31148897 om meer informatie te verkrijgen.