Senior Constructeur

  • SelektHuis
  • Rijssen, Nederland

Senior Constructeur

Omschrijving

Vol passie bouwt SelektHuis aan droomhuizen voor haar klanten. Met liefde voor het vak en aandacht voor elk detail. Vanwege groei zijn wij voor onze hoofdvestiging in Rijssen op zoek naar een gedreven


Senior Constructeur


Wij zijn een marktleidende organisatie maar hebben de charme van een klein bouwbedrijf. Vanuit 6 vestigingen door het land bouwen circa 250 medewerkers aan unieke, luxe vrijstaande woningen van hoogwaardige kwaliteit voor de particuliere markt. Onze cultuur is no-nonsense zoals je dat mag verwachten van een familiebedrijf. De focus ligt op vooruitgang, duurzaamheid en innovatie. Je zult je al snel thuis voelen door de informele werksfeer!. Respect, daadkracht, resultaatgerichtheid en je verantwoordelijkheid nemen, zijn de kernwaarden die de bedrijfsvisie bepalen en dat ga je merken in je dagelijkse werk.


Wat ga je doen?

Meedenken, professionaliseren en het realiseren van de droom van onze opdrachtgever. Als onze nieuwe senior constructeur help jij mee om die droom te verwezenlijken. Jij bent verantwoordelijk voor al het constructiewerk binnen SelektHuis! Niet met de hamer en zaag, maar wél met de gereedschappen uit onze bouwkundige en administratieve gereedschapskist, een mooie en veelzijdige rol:


- Zelfstandig ontwerpen en berekenen van constructies van woningen;

- Het aansturen en controleren van reken- en tekenwerk van externen;

- Het bewaken van de kwaliteit en meedenken over vernieuwingen/verbeteringen

- Vraagbaak voor collega’s waaronder bouwkundige tekenaars, uitvoerders, verkoopadviseurs

Vereisten

Wat breng je mee?

Je hebt een bouwkundige opleiding op minimaal HBO-niveau afgerond en loopt al zeker tien jaar mee in het prachtige constructeurs vak. Je beschikt over een goed bouwkundig inzicht. Daarnaast beschik je over voldoende vaardigheden om je collega’s verder te helpen en denk je na over vernieuwingen en verbeteringen van onze bouwmethodiek. Automatisering kent voor jou geen geheimen en je weet ze snel eigen te maken. Continu verbeteren is onderdeel van je functie. Elke dag wil jij weer beter zijn dan de dag ervoor!


Wat wij vragen:

- Een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde (constructie) bij voorkeur aangevuld met relevante vervolgcursussen

- Minimaal 10 jaar relevante ervaring bij een advies- of ingenieursbureau of aannemer;

- Gedegen kennis van het Bouwbesluit en de Bouwbesluitnormen voor constructieve veiligheid (Eurocodes);
- Passie voor het vak!


Wat wij bieden:

- Fulltime dienstverband (40-urige werkweek);

- Ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid in projecten;

- Een informele sfeer;
- Goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden.


Is dit jouw ideale baan?

Solliciteer dan voor 15 september a.s. en vertel ons waarom jij de juiste kandidaat bent. Uiteraard kun je ook eerst bellen met Gerben Pieffers (Coördinator tekenkamer) om meer informatie te verkrijgen. Het telefoonnummer van Gerben is 0548-537521.