Stage voor HBO Bouwkunde / Bouwtechnische Bedrijfskunde

  • SelektHuis
  • Rijssen, Nederland

Stage voor HBO Bouwkunde / Bouwtechnische Bedrijfskunde

Omschrijving

Op onze afdeling Service komen alle facetten van de bouw samen. Met een team van 4 collega’s op de binnendienst en 6 collega’s in de buitendienst welke dagelijks onderweg zijn naar onze klant, zorgen wij dat onze klanten zorgeloos kunnen wonen. Dat betekent dat wij opleverpunten afhandelen, servicemeldingen oplossen, garantie bepalingen doornemen en onderaannemers inschakelen. In dit team zoeken wij vanaf september 2022 en/of februari 2023 een:


Stagiair Bouwkunde / Bouwtechnische bedrijfskunde


Binnen het team speel jij de verbindende factor tussen de klant, de verschillende afdelingen en onderaannemers. Jij bent degene die:

· Afspraken inplant met klanten en planningen bewaakt

· Gegevens doorgeeft aan de service medewerkers buitendienst en alle stukken gereed maakt voor uitvoering

· De regie houdt bij de inkoop en onderaannemers

· De kosten bewaakt

· Meer- en minderwerk signaleert en berekent

· Trendonderzoek en analyses van servicepunten uitvoert

Kortom: Jij zorgt zelfstandig voor het opnemen, calculeren, voorbereiden en begeleiden van de servicemelding (inclusief financiële afhandeling), service- en onderhoudsklussen, planmatig en niet-planmatig onderhoud. Je hebt in deze rol veel contact met klanten en vaklieden over de situatie en deze geef je ook advies.

De voorkeur gaat uit naar een 3e jaar meewerkstage. Ook een afstudeerstage voor een 4e jaar is bespreekbaar, waarbij er dan in onderling overleg gekeken zal worden naar deels meewerken binnen Service en deels onderzoek doen binnen de afdeling Innovatie.

SelektHuis. Werk(t) voor het leven.
We zijn een organisatie waarin we altijd blijven leren. We houden van ontwikkeling, van elkaar helpen en van samen verder groeien. Samen met 300 collega's bouwen we 300 unieke woningen per jaar en zijn we al veertig jaar lang de marktleider in de vrijstaande woningbouw. Om dat zo te houden zijn we op zoek naar nog meer betrokken, duidelijke en daadkrachtige medewerkers.

 

Vereisten

Wat neem je mee?

  • Je volgt een opleiding Bouwkunde, Technische bedrijfskunde of aanverwant
  • Klantvriendelijk
  • Technisch en procesmatig inzicht
  • Commercieel ingesteld
  • Communicatief vaardig
  • Uitstekende beheersing Nederlandse taal in woord en schrift
  • Je hebt affiniteit met organiseren

Je denkt in mogelijkheden en zoekt samen met onze klant naar de best mogelijke oplossing. Hierbij stel je de klant centraal en verlies je het ondernemingsbelang niet uit het oog. Ben jij goed in het bewaren van overzicht en werk je gestructureerd? Ben jij degene die het voortouw neemt tijdens projecten? Of weet jij je collega’s te laten uitblinken in datgene waar zij goed in zijn?


Heb je nog vragen?

We kunnen ons goed voorstellen dat je nog vragen hebt, voordat je solliciteert. Bel of app gerust met Marjolein Capan (HR Adviseur) op telefoonnummer 06-22915700 of met Jos van der Vegt (HR Manager) op telefoonnummer 06-31148897. Je mag ook mailen naar HR.

Reageer direct

Zie jij jezelf al door ontwikkelen bij SelektHuis? Stuur ons dan direct je motivatie, gegevens van de stageperiode, de eisen vanuit school en liefst met cv, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. Als het werkt, dan is de koffie zo gepland!