Technisch materiaal- en materieelbeheerbeheerder / Magazijnmedewerker

  • SelektHuis
  • Rijssen, Nederland

Technisch materiaal- en materieelbeheerbeheerder / Magazijnmedewerker

Omschrijving

Vol passie bouwt SelektHuis aan droomhuizen voor haar klanten. Met liefde voor het vak en aandacht voor elk detail. Vanwege groei zijn wij voor onze vestiging in Rijssen op zoek naar een gedreven


Technisch materiaal- en materieelbeheerbeheerder / Magazijnmedewerker

Of het nu gaat om huizen of om banen, bij SelektHuis is iedereen uniek. Wij realiseren een droom. Namelijk het droomhuis van onze klant. En daar hebben wij jou bij nodig! Elk jaar bouwen wij zo’n 270 luxe vrijstaande woningen. Dit doen wij met een enthousiast team van 250 medewerkers vanuit 6 vestigingen in Nederland. Wil jij bij een marktleidende organisatie aan de slag die nog steeds de charme heeft van een kleine bouwer? Dan zijn jij en deze vacature voor elkaar gemaakt!


De functie

In jouw functie als technisch magazijnmedewerker draag je samen met onze andere technisch magazijnmedewerker zorg voor een optimaal materiaal- en materieelbeheer. Jouw hoofdtaak is het onderhouden, repareren en keuren van gereedschap. Hierbij kun je onder andere denken aan het repareren en keuren van benzinegeneratoren, ladders, trappen, rolsteigers en aanhangers. Je onderhoudt de bouwstroomkasten en je bent handig met het las werkzaamheden. Daarnaast lever je een bijdrage aan alle voorkomende werkzaamheden in het magazijn en op het buitenterrein.


Vereisten

Wie zoeken we?

Je hebt ervaring op het gebied van magazijnbeheer of logistiek. Je beschikt over bouwkundig inzicht of je bent in staat om ons bouwconcept snel eigen te maken. Je bent woonachtig in de regio Rijssen. Daarnaast ben je in het bezit van rijbewijs B en E en een geldig heftruckcertificaat, of je bent bereid deze te behalen. Wij keuren zelf onze handgereedschappen volgens de NEN 3140 en onze klimmaterialen volgens NEN 2484. Onze ideale kandidaat heeft beide certificaten reeds behaald! No-nonsens, initiatiefrijk, enthousiasme en praktisch denken zijn kernwoorden die op jou van toepassing zijn.


Wat bieden wij jou?

Een leuke en afwisselende baan voor 40 uur in een groeiend bedrijf. Naast een aantrekkelijk salaris mag je goede arbeidsvoorwaarden verwachten, zoals collectieve verzekeringen en een mooie pensioenregeling. Maar misschien wel het belangrijkste? Die droomwoning van de klant? Die realiseren we samen!


Is dit jouw ideale baan?

Solliciteer via onze jobsite en vertel ons waarom jij de juiste kandidaat bent. Uiteraard kun je ook eerst bellen met Gerrit Sikkelbein (Hoofd Materieeldienst) op telefoonnummer 06-22915622.

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum, hij gaat offline zodra hij vervuld is.