Timmerman 2x voor vrijstaande woningbouw - Rijssen

  • SelektHuis
  • Rijssen, Nederland

Timmerman 2x voor vrijstaande woningbouw - Rijssen

Omschrijving

Wil jij meebouwen aan levensgeluk? Sla jij altijd de spijker op zijn kop en wil jij aan jouw weg blijven timmeren? Dan zoeken wij jou! Wij blijven groeien en zoeken daarom voor onze vestiging in Rijssen allround timmerlieden. Als allround timmerman houd jij je bezig met alle voorkomende stel- en timmerwerkzaamheden van fundering tot laatste plint. Wij zijn een traditionele bouwer met ambachtelijk timmerwerk. Aangezien iedere woning uniek is, geldt dat ook voor jouw functie. Geen standaard, maar maatwerk!  Wil jij werken op de mooiste plekjes van Nederland en bouwen aan vrijstaande woondromen? Wij drinken graag een kop koffie met je! 

Als familiebedrijf bouwen we bij SelektHuis aan levensgeluk. Met een team van ruim 250 medewerkers verdeeld over 6 vestigingen hebben we al meer dan 7500 vrijstaande unieke woningen gebouw door heel Nederland.  

Vereisten

Je kunt zelfstandig werken maar bent tevens een teamplayer.  Je hebt een afgeronde opleiding Timmerkracht, bent vakbekwaam en woonachtig in de directe omgeving van Rijssen. Je werkgebied betreft met name het oosten van het land, waardoor jij de taal van de regio en van de klant spreekt. Voor meer informatie over de functie kun je ook eerst contact opnemen met Michiel de Ruiter (Vestigingsleider) op telefoonnummer 06-2291 5771 of Johan de Graaf (Coördinator Uitvoering) telefoonnummer 06-22915750