Timmerman (ruwbouw) - Amersfoort

  • SelektHuis
  • Amersfoort, Nederland

Timmerman (ruwbouw) - Amersfoort

Omschrijving

Ben jij geen inkakker maar een doorpakker? Kom dan bij ons ruwbouw team en bouw samen met je collega de basis van een nieuw leven, een droomwoning voor onze klant!


Wij zoeken een echte doorzetter die door weer en wind de handen uit de mouwen wil steken. De werksfeer is relaxt, maar soms is doorpakken nodig! Samen bouwen wij op de mooiste locaties in een korte bouwtijd de fundering, stellen de profielen en kozijnen en maken we de woning gereed tot aan de kap. 


Wij vinden een passende opleiding en achtergrond belangrijk, maar zien veel liever nog wilskracht, doorzettingsvermogen en een goede dosis humor!

Vereisten

Dus ben jij woonachtig in de nabije omgeving van Amersfoort, hou je van het buiten leven en wil je een bijdrage leveren aan de woondroom van onze klanten? Dan ben jij de doorpakker die we zoeken!


Dan zien we je reactie graag tegemoet! Nog vragen? Uiteraard kun je ook eerst bellen met Johan van Putten (Vestigingsleider) 06-11397098 of Jos van der Vegt (HR Manager) 06-31148897 om meer informatie te verkrijgen.


SelektHuis is onderdeel van de Nieuwenhuis Groep. De cultuur is no-nonsense zoals je dat mag verwachten van een familiebedrijf. De focus ligt op vooruitgang, duurzaamheid en innovatie. Je zult je al snel thuis voelen door de informele werksfeer waar ruimte is voor humor, gemoedelijkheid en gezelligheid. Respect, daadkracht, resultaatgerichtheid en je verantwoordelijkheid nemen, zijn de kernwaarden die de bedrijfsvisie bepalen en dat ga je merken in je dagelijkse werk.