Uitvoerder / Projectbegeleider - vrijstaande woningbouw

  • SelektHuis
  • Hedel, Nederland

Uitvoerder / Projectbegeleider - vrijstaande woningbouw

Omschrijving

Vol passie bouwt SelektHuis de droomhuizen voor haar klanten. Met liefde voor het vak en aandacht voor elk detail.


SelektHuis is een marktleidende organisatie maar heeft de charme van een klein bouwbedrijf. Vanuit 6 vestigingen door het land bouwen 250 medewerkers letterlijk en figuurlijk aan unieke, luxe vrijstaande woningen van hoogwaardige kwaliteit voor de particuliere markt. Dit alles binnen een doordacht en succesvol bouwsysteem. SelektHuis is onderdeel van de Nieuwenhuis Groep. De cultuur is no-nonsense zoals je dat mag verwachten van een familiebedrijf. De focus ligt op vooruitgang, duurzaamheid en innovatie. Je zult je al snel thuis voelen door de informele werksfeer waar ruimte is voor humor, gemoedelijkheid en gezelligheid. Respect, daadkracht, resultaatgerichtheid en je verantwoordelijkheid nemen, zijn de kernwaarden die de bedrijfsvisie bepalen en dat ga je merken in je dagelijkse werk.


Wil jij bij een marktleidende organisatie aan de slag die nog steeds de charme heeft van een kleine bouwer? Kijk jij verder dan je eigen bureau, zie jij kansen als uitdagingen en laat je deze niet aan je voorbij gaan? Dan zijn jij en de functie van uitvoerder in de vrijstaande woningbouw voor elkaar gemaakt!


Wat ga je doen?

Meedenken, professionaliseren en het realiseren van de droom van onze opdrachtgever. Als onze nieuwe uitvoerder help jij mee om die droom te verwezenlijken. Niet met de hamer en zaag, maar wél met de gereedschappen uit onze bouwkundige en administratieve gereedschapskist. Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de gehele uitvoering van bouwprojecten. Kerntaken zijn:


  • Het dagelijks leiding geven aan het bouwpersoneel
  • Toezicht houden op de kwaliteit en veiligheid op de bouw
  • Bijhouden urenverantwoording
  • Budgetbewaking
  • Het onderhouden van contacten met onderaannemers en leveranciers
  • Het begeleiden van opdrachtgevers van start tot en met oplevering
  • Het afroepen en bestellen van materialen en diensten


Je werkt vanuit de vestiging Hedel en daarnaast bezoek je jouw bouwplaatsen. Continu verbeteren is onderdeel van je functie, elke dag wil jij weer beter zijn dan de dag ervoor!


Vereisten

Wat breng je mee?

Je hebt een bouwkundige achtergrond en door opleiding en/of ervaring een werk- en denkproces op minimaal MBO-niveau. Ook beschik je over een groot bouwkundig inzicht en ben je in staat om ons bouwconcept snel eigen te maken. Je bent goed op de hoogte van de geldende bouw-, veiligheids- en milieuvoorschriften. Daarnaast heb je uitstekende communicatieve en leidinggevende capaciteiten, kennis van automatisering en je bent in het bezit van rijbewijs B en E.


Wat bieden wij jou?

Een leuke en afwisselende baan in een groeiend bedrijf. Naast een aantrekkelijk salaris mag je goede arbeidsvoorwaarden verwachten, zoals collectieve verzekeringen, een premievrije pensioenregeling en een auto van de zaak. Maar misschien wel het belangrijkste? Die droomwoning van de klant? Die realiseren we samen!


Is dit jouw ideale baan?

Solliciteer dan nu en vertel ons waarom jij de juiste kandidaat bent.  Voor meer informatie over de functie kun je ook eerst contact opnemen met Philip den Hollander (vestigingsleider Hedel) op telefoonnummer 06-22915716 of met Fred Mol (Technisch Directeur) op telefoonnummer 06-22915707.