Verkoopadviseur vrijstaande woningbouw - vestiging Moordrecht

 • SelektHuis
 • Moordrecht, Nederland

Verkoopadviseur vrijstaande woningbouw - vestiging Moordrecht

Omschrijving

Werken voor het leven
Word Commercieel Verkoopadviseur bij SelektHuis

Elke woning is uniek. Jouw werk dus ook. SelektHuis maakt van een model een ideaal. We bouwen huizen voor het leven, voor families, gezinnen en stellen die op zoek zijn naar hun ideale thuis. We zijn voor onze vestiging Moordrecht op zoek naar een Verkoopadviseur die klanten gaat helpen bij het ontwerpen van hun droomhuis! Ga jij hen daarbij begeleiden tot en met het overhandigen van de sleutel?

In het kort:
Als Verkoopadviseur bij SelektHuis help jij de droom van de opdrachtgevers te verwezenlijken door de klant te begeleiden bij de aankoop van een op maat gemaakte luxe vrijstaande woning. Jij bent verantwoordelijk voor:

 • Je informeert en adviseert potentiële opdrachtgevers over de mogelijkheden binnen ons bouwconcept.
 • Je verkoopt luxe vrijstaande woningen aan particulieren.
 • Je begeleidt de opdrachtgever tijdens het gehele bouwproces. Van idee, naar ontwerp en vanaf de fundering tot de sleuteloverdracht.

Wat je bij ons gaat doen
Je bent werkzaam vanuit onze vestiging in Moordrecht en werkt nauw samen met jouw directe collega Vestigingsleider/Verkoopadviseur en het team op de vestiging, waaronder de kopersbegeleiding, werkvoorbereiding en uitvoering/timmerlieden.

Je denkt proactief met de klant mee om zo aan alle woonwensen te kunnen voldoen en ontvangt jouw (potentiële) klanten in de showroom in Moordrecht. Op jaarbasis behandel je gemiddeld zo tussen de 20 en 30 trajecten welke een daadwerkelijke opdracht worden en daarnaast voer je de gesprekken met potentiële klanten. Tijdens het verkoop- en vergunningenproces heb je intensief contact met de collega’s van de tekenkamer. Vanaf start bouw, ben je van a tot z betrokken bij het gehele bouwproces.

Het team waarin je werkt bestaat landelijk uit 12 andere Verkoopadviseur die vanuit de 6 verschillende vestigingen werkzaam zijn. In deze functie ben je omzet- en resultaatverantwoordelijk en rapporteer je rechtstreeks aan de Commercieel Directeur.

Ter versterking van de vestiging in Moordrecht zijn wij op zoek naar een ervaren Verkoopadviseur Vrijstaande Woningbouw.

SelektHuis. Werk(t) voor het leven.
We zijn een organisatie waarin we altijd blijven leren. We houden van ontwikkeling, van elkaar helpen en van samen verder groeien. Samen met 300 collega's bouwen we 300 unieke woningen per jaar en zijn we al veertig jaar lang de marktleider in de vrijstaande woningbouw. Om dat zo te houden zijn we op zoek naar nog meer betrokken, duidelijke en daadkrachtige medewerkers.


Thuis bij SelektHuis

Voor je ervoor kunt zorgen dat onze klanten zich thuis gaan voelen in hun nieuwe huis, moet je eerst zorgen dat je je thuis voelt op je werk. We doen er alles aan om daarvoor te zorgen. Als nieuwe collega krijg je een inwerktraject om je zo snel mogelijk thuis te laten voelen bij SelektHuis. Dit traject gaat niet alleen over onze werkmethodieken maar ook specifieke kenmerken van ons verkoopsysteem ClickHouse en ons bouwproces. We denken ook aan de specifieke gezellige momenten van de vestiging. Bij ons heerst een goede sfeer en we hebben een open deuren cultuur.

Als Verkoopadviseur krijg je binnen de kaders van SelektHuis ook veel ruimte om je eigen ideeën uit te werken, kansen en ideeën bespreekbaar te maken en wellicht om te zetten in projecten en ook jezelf verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld met trainingen en cursussen.
Daarnaast bieden we je natuurlijk een mooi marktconform salaris met bijbehorende nette secundaire arbeidsvoorwaarden (variabele beloning, pensioenregeling, duurzame inzetbaarheid/vitaliteit en bedrijfsauto).

Jouw werkplek is op de vestiging Moordrecht, voor overleggen met je collega’s ben je periodiek in Rijssen en je draagt ook bij aan open huizen, informatie dagen en andere commerciële events.

We gaan er samen aan werken dat jij hier het (t)huisgevoel van SelektHuis gaat ervaren.

Vereisten

Wat neem je mee?

 • Je beschikt over aantoonbare succesvolle ervaring (minimaal 5 jaar) binnen de commercie in de particuliere woningbouw;
 • Je bent klantgericht, proactief en communicatief sterk;
 • Je bent ondernemend en commercieel sterk gedreven;
 • Je beschikt over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau, eventueel ;
 • Verder ben je betrokken en sociaal en intern/extern te kenmerken als eerlijk & oprecht, collegiaal en klantgericht;
 • Woonachtig in het midden van het land, idealiter in een straal van 30km rondom Gouda;
 • Bereidheid om (incidenteel) in de avonduren of weekenden te werken in verband met klantafspraken.

Heb je nog vragen?
We kunnen ons goed voorstellen dat je nog vragen hebt, voordat je solliciteert. Bel of app gerust met Luuk Nijman (Commercieel Directeur) op telefoonnummer 06-22915623 of met Jos van der Vegt (HR Manager) op telefoonnummer 06-31148897. Je mag ook mailen naar HR.

Solliciteer direct
Zie jij jezelf al bij SelektHuis werken? Stuur ons dan direct je motivatie en liefst met cv, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. Als het werkt, dan is de koffie zo gepland!